mony el7op & elwafa
عدد الرسائل : 2971 العمل/الترفيه : الاعلام والنت الجنسية : مصرية مزاج اليوم : الهوايات : اعلام الدول : : تاريخ التسجيل : 03/07/2008
| موضوع: شاورما سريعة التحضير الجمعة أكتوبر 10, 2008 4:32 pm | |
| المقادير دجـاج مـقـطـع صـغـيـرة وخـفـيـفـة يـنـقـع الـدجـاج فـي خـل وبـهـار ومـلـح لـمـدة اربـع سـاعـات او اكـثـر بـعـد ذلـك يـوضـع عـلـى الـنـار الـى ان يـنـشـف مـائـه وتـحـمـر قـلـيـلاً الان نـقـطـع(خـس ومـخـلـل وطـمـاط وبـصـل) شـرائـح رقـيـقـة
الـخـلـطـة الـسـريـة:
نـضـع فـي خـلاط الـكـاس بـيـاض بـيـضـة ونـصـف لـيـمـونـة وتـخـلـط جـيـداً يـضـاف عـلـى الـخـلـيط ثـلاثـة اربـاع كـأس صـغـيـر زيـت ويـخـلـط ثـم نـضـيـف ثـلاثـة فـصـوص ثـوم مـقـطعـة قـطـع صـغـيـرة وايـضـاً يـخـلـط جـيـداً طريقة التحضير
الان نـبـدأ بـلـف الـشـورمـا نـأخأذ خـبـز مـتـوسـط ونـجـعـلـه عـلـى راقـة واحـدة(( يـعـنـى نـفـتـح الـخـبـزة ونـاخـذ راقـة وحـدة)) نـضـع فـيـهـا قلـيـل مـن الـدجـاج والـخـس والــبـصـل والـطـمـاط والـمـخـلـل وقـلـيـل مـن خـلـيـط الـثـوم ثـم تـلـف ونـلـفـهـا ايـضـاً فـي قـصـديـر وهـكـذا حـتـى تـنـتـهـى المـقـاديـر ....... تـوضـع لـفـات الـشـورمـا فـي صـنـيـة وتــدخـل الـفرن حـتـى تـسـخـن وتقدم ساخنة | |
|
فراولة مشرفة
عدد الرسائل : 3331 العمر : 37 العمل/الترفيه : nima الجنسية : مصرية مزاج اليوم : الهوايات : : تاريخ التسجيل : 26/07/2008
| موضوع: رد: شاورما سريعة التحضير الإثنين أكتوبر 13, 2008 6:13 pm | |
| الله الله تسلم ايدك يا منمن حلوة اوى عقبال صينية البطاطس | |
|
مرمر عضو جديد
عدد الرسائل : 67 العمر : 39 العمل/الترفيه : بدور الهوايات : : تاريخ التسجيل : 18/10/2008
| موضوع: رد: شاورما سريعة التحضير الجمعة أكتوبر 31, 2008 3:43 am | |
| اوك هجربها واقولك انتى اكلتيها ولا لسه؟؟ عى العموم تسلم ايدك | |
|