el7op & elwafa
نورتوا منتدى الحب والوفاء

el7op & elwafa



 
الرئيسيةel7op&elwafaمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 احلى عزومة لتالت يوم..

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mony
el7op & elwafa
el7op & elwafa
avatar

انثى
عدد الرسائل : 2971
العمل/الترفيه : الاعلام والنت
الجنسية : مصرية
مزاج اليوم :
الهوايات :
اعلام الدول :
  :
تاريخ التسجيل : 03/07/2008

مُساهمةموضوع: احلى عزومة لتالت يوم..   الأربعاء سبتمبر 03, 2008 2:52 pm




السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

انهاردة تالت يوم رمضان
وانا حبيت تكون العزومة عندى
والمفاجأة
انى انا الى هحضر الاكل لوحدى بأذن الله

وانتوا بس كفاية تشريفكم ليا
ولمتنا مع بعض

يلا بقى نشوف
هنأكل ايه انهاردة

ساخنه



المقادير:

جاهزة في ساعة واحدة أو أقل

** 2 باوند لحمة مفرومة

** 1 بصلة متوسطة مفرومة

** 1/2 ك فليفلة خضراء مفرومة

** 1 و 1/2 - 2 ك ماء

** 1 علبة (15 أونصة) صوص طماطم

** 1 علبة (15 أونصة) فاصولياء حب مغسولة و مجففة

** 1 علبة (14 و 1/2 أونصة) طماطم مقطعة مع عصيرها

** 1 ظرف بهارات تشيلي مخلوطة

** 1/4 م.ص ملح الثوم

** جبنة تشيدر مبشورة , سور كريم , بصل أخضر مفروم , شرائح فليفلة حارة (اختيارية)

الطريقة:

في مقلاة كبيرة اطبخي اللحمة , البصلة , و الفليفلة

الخضراء فوق حرارة وسط حتى تنضج اللحمة و تصبح الخضار طرية , جففيها . أضيفي

الماء , صوص الطماطم , الفاصولياء , الطماطم , بهارات التشيلي و ملح الثوم . اتركيها تغلي .

خففي الحرارة جدا و اتركيها غير مغطاة حتى تنضج. زينيها بالجبنة , السور كريم , البصل

الأخضر , و الفليفلة الحارة حسب الرغبة



سمبوسة رمضان

]

المقادير

مقادير العجينة
3كاسات كبيره دقيق أبيض.
2/1 كأس كبير سمنة فارم أو زيت .
ملح
من 2/1 الى 4/3 كأس ماء دافئ.

الحشوة:
2/1 كيلو لحمه مفرومه .
2بصلتين مبشورتين .
2 بيضتين مسلوقه .
2/1 حزمه بقدونس .
2/1 حزمه شبت . [فلفل أسود . ملح.

الطريقة

ينخل الدقيق في وعاء عميق مع ذره الملح و يضاف الزيت أو السمنه و الماء و تعجن العجينه جيدا و تغطى و تترك لمده ساعه تقريبا.
تخلط اللحمه المفرومه بالبصل و البهارات في مقلاه على النار مع تقليبه جيدا حتى يجف الماء و ينضج . يسلق البيض و يبشر مع اللحمة.
يفرم البقدونس الى قطعا صغيره جدا و كذلك الشبت يقطع الى قطعا صغيره و يضاف اللحمه المفرومه .
تقسم العجينه الى كور صغيره ثم تفرد بالنشابة و تحشى بمقدار ملعقة طعام لكل دائره و تقفل [جيدا و تضفر أو تقطع بقطاعه السنبوسك ثم توضع في صينيه مدهونه بالزيت
ثم بعد ذلك تقلى في الزيت الحار ثم توضع على ورق نشاف


محشى الكوسا,,


المقادير:
كيلو كوسا حجم متوسط - نصف كيلو لحم مفروم –
250 جرام أرز ( 2 كوب ) –
ملعقة كبيرة نعناع أخضر مفروم – ½ ملعقة فلفل أسمر ناعم
– بهار – علبة معجون طماطم ( أو طماطم طازجة )
– ملح-ملعقة كبيرة ثوم مفروم.
طريقة التحضير:




- يضاف اللحم المفروم الى الأرز المغسول جيدا
والبصل الناعم والنعناع
- يتبل الخليط بالملح والفلفل الناعم والبهار ويخلط جيدا .
- يقطع رأس الكوسا وتفرغ من الداخل بحذر شديد ،
وتوضع في وعاء فيه ماء بارد .
- تحشى الكوسا ثلاث أرباعه فقط، ثم نقوم بتغطيته بقطع
صغيرة من ناتج الحفر. ثم توضع في أسفل القدر
( إناء الطبخ ) في صفوف مستديرة متساوية .
- يضاف ½ كوب من الماء على معجون الطماطم وما
يلزم من ملح وفلفل ، ويطبخ على نار قوية لبضع دقائق
، ثم على نار هادئة حتى ينضج
- يرفع من وعاء الطبخ ويقدم ساخنا .
ملاحظة:
يجب ان تغطي الصلصة كل
المحشي حتى يتم النضج جيدا

محشي ورق عنـــب,,


المقادير:



نصف كيلو من ورق العنب
نصف حزمة من النعناع مفرومة فرما ناعما
حزمة من البقدونس مفرومة فرما ناعما
2 حبة بصل متوسطة مقشرة و مفرومة فرما ناعما
نصف كوب من الأرز ذو الحبة الطويلة المغسول و المصفى
3 حبة متوسطة من الطماطم مفرومة فرما ناعما
ثلاثة أرباع كوب من عصير الحامض
نصف ملعقة كبيرة ملح
رشة بهار مطحون
رشة قرفة مطحونة
رشة فلفل أبيض مطحون
كوب زيت الزيتون
2 حبة متوسطة بطاطا مقشرة و مقطعة إلى دوائر
3 كوب ماء
طريقة التحضير:



- تحضير الحشوة : -
امزجي الأرز مع النعناع و الطماطم و البقدونس و
البصل , تبلي بالبهارات و نصف كمية عصير الليمون الحامض
و نصف كمية الزيت و الملح .
- تحضير الورق :
- أزيلي عروق ورق العنب الزائدة من أسفله ثم اغسليه جيداً .
- ضعي كمية من الماء في قدر على النار حتى تغلي ،
ثم ضعي الورق على دفعات في الماء المغلي
مدة بسيطة ثم ارفعيه حالاً كي لا يهترئ وضعيه في
الماء البارد . - طريقة الحشو :
- مدي الورقة على طبق نظيف على أن يكون السطح
الأملس للورقة مواجهاً للطبق والعروق مواجهة لك .
- ضعي عليها بالعرض ملعقة شاي من الحشوة .
- اطوي الجوانب ولفيها بإحكام، كرري العملية مع الأوراق
الباقية .
- ضعي في القدر باقي الزيت ثم ضعي دوائر البطاطا في
أسفلها , صفي ورق العنب المحشي فوق البطاطا ,
ضعي طبق صغير فوق ورق العنب كي يحافظ على شكله
أثناء الطبخ .
- أضيفي إلى القدر الكمية الباقية من عصير الليمون
الحامض و الماء و مرق الحشوة وما تبقى من الملح ,
ثم ضعيهم على نار معتدلة الحرارة حتى يغلي المزيج
, غطي القدر و خففي النار .
- اطهي لمدة ساعة أو حتى تنضج المقادير و زيدي
المرق كلما لزم الامر .
- قدمي الطبق بارداً و مزينا بحلقات البطاطا



وكمان مكرونة
يعنى عزومة معظمها نشويات


وادى اللحوم



فراخ بصوص البرتقال



فراخ بصوص البرتقال مع الشعريه

المقادير
-------- فرخه متوسطه الحجم
كيس شعريه
مايعادل لتر عصير برتقال
زبده +بطاطس + حمص
التوابل : كركم + ملح + فلفل ابيض+ ورق لورو
طريقه التحضير
--------------- نقطع الفراخ علي عشره قطع وننظفها جيدا
نقشر البطاطس ونقطعها مثل فصوص البرتقال
نسلق الحمص في قليل من عصير البرتقال لاكساب الطعم

طريقه التسويه
--------------- نحمر الفراخ اولا في الزبده ونضيف لها نصف التوابل مع عصير البرتقال نصف الكميه تقريبا مع قليل من المياه او الشوربه مع اضافه الحمص المسلوق.
نسوي الشعريه بالتحمير اولا في الزبده ونضيف بقيه التوابل مع عصير البرتقال والشوربه مثل الارز
نضيف قطع الفراخ مع الشعريه في نفس الحله لتأخذ نفس الطعم
ممكن نضيف بعض المكسرات او اللوز المحمر مع القرفه بدلا من الحمص
طريقه التقديم
--------------- تقدم كميه من الشعريه مع قطعه من الفراخ والبطاطس والحمص

الحلويات






بلح الشام


طريقة التحضير:
1 ـ أغلي الماء مع الزيت في قدر على النار ثم اضيفي الدقيق والفانيليا واخلطي الخليط حتى يصبح عجينة، ثم ارفعيه عن النار 2 ـ اتركي العجينة حتى تبرد، ثم اضيفي البيض ومسحوق الخميرة واخلطي المقادير ثم ضعي .

العجينة في كيس التزيين 3 ـ سخني الزيت ثم قطعي فيه العجينة مشكلة قطعاً طولها (5سم) وقلبيها في الزيت حتى يحمر لونها، ثم ارفعيها 4 ـ ضعيها في القطر وقلبيها لمدة (5 دقائق) ثم ارفعيها من القطر وقدميها


]أعشاش الكنافة الخفيفة بالتفاح



المقادير:


.





250 جرام كنافة.
٤/١كوب زيت عباد الشمس.



لحشو التفاح:


تفاحة خضراء مقشرة ومقطعة مكعبات ١سم٣ (حوالي كوب)
٢ ملعقة طعام جوز مقطع أو مفروم خشن.
ملعقة طعام زبيب عنب أخضر (كمشمش).
ملعقة طعام عسل أو ملعقة طعام مملؤة سكر أسمر مضغوط.
٢/١ ملعقة صغيرة قرفة مطحونة (دارسين).



للتقديم: ١-٢ ملعقة طعام عسل (اختياري) .


الطريقة:


1. تخلط مقادير حشو التفاح وتغطى وتترك جانباً.



  • تقطع الكنافة الى خصل طول كل منها ٧-٩سم، وتدعك جيداً بالزيت أو ينثر الزيت على الكنافة ثم تدعك ثم تقسم وتقطع.
    تلوى كل خصلة على شكل حلقة وتسحب الخيوط الداخلية وتشبك لتشكل عشاً.
    تحشي بحشو التفاح ويرص الحشو بظهر الملعقة.
    ترص الاعشاش بالقرب من بعضها البعض في صينية او صحن فرن.
    تخبز الكنافة في فرن معد مسبقاً على درجة 180مْ حتى تحمر ويمكن تحمير الاعشاش قليلاً تحت الشواية عند الرغبة.
    ترفع الاعشاش من الصينية وتصف في صحن التقديم أو توضع في اكواب ورقية أو تقدم من صحن الفرن مباشرة.
  • عند الرغبة في حلاوة أكثر، يقطر العسل بخفة على سطح الاعشاش بمجرد إخراجها من الفرن

قطايف رمضان


الطريقه

تذاب الخميرة مع السكر في نصف كأس من الماء الدافيء وتترك جانبا حتي تختمر
]يوضع الدقيق في إناء ويتم حفره من المنتصف لوضع البيضة ثم يصب عليها الخميرة والماء
وتخفق جيداً حتى تصبح عجينة شبه سائلة وتترك حتى تخمر لمدة ساعة على الأقل .
تسخن المقلاة وتدهن بكمية قليلة من الزيت
تؤخذ ملعقة طبخ من العجينة وتصب في المقلاة وتفرد قليلا وتترك على نار خفيفة جداً حتىتظهر الثقوب على سطحها ، ثم ترفع و تتابع العملية حتى تنتهي مقدار العجينة
تحشي بالموز أو اللوز أو القشطة وتقلى في الزيت ، ثم ترش عليها الشيرة وصبح جاهزة للتقديم

كراميل


]

المقادير

كيلو لبن
8 بيضات
سكر للتحلية
ملعقة صغيرة بشر برتقال
فانيليا

للكرملة:
كوب سكر

الطريقة

يجهز الكراميل بوضع كوب السكر في صينة مستديرة ويرفع المقدار علي نار متوسطة, ويقلب السكر بملعقة خشبية حتي يصير لون الكراميل ذهبيا محمرا، ثم يرفع من فوق النار.
يخفق البيض جيدا، وتضاف الفانيليا وبشر البرتقال, ويضاف اللبن بعد أن يحلي بالسكر مع الاستمرار في الخفق.
من مصفاة ناعمة يصب الخليط فوق الكراميل
توضع الصينية في حمام مائي وتوضع في فرن متوسط الحرارة حتي يتم النضج.
يرفع الكريم كراميل من الفرن ويقلب في طبق مستدير عند التقديم.

ومعانا الفاكهة









وفى بردوه المشروبات




عصير التفاح و الفراولة



المقادير:

1_ تفاحة واحدة
2_4 ملاعق تانج فراولة
3_سكر حسب الرغبة
4_ماء

الطريقة:

تقشر التفاحة و تقطع وتوضع في الخلاط مع باقي المقادير ثم تصب في الكؤوس وتقدم بعد تزين طرف الكأس بحبة من الفراولة أو حلقة تفاح .
وبالهناء و العافية




عصير كوكتيل طبقات


المقادير:


كيس فراولة مجمدة
كيس مانجا مجمد
موز على حسب عدد الاشخاص

الطريقة:

- اخلطي بالخلاط الكهربائي المانجا على حدة و الفراولة على حدة و الموز على حدة و اضيفي السكر في كل مرة حسب الرغبة .
- صبي العصائر في كأس على هيئة طبقات بحيث تسكبي الاثقل (المانجا) من ثم الاخف قليلا (الفراولة ) ثم الموز , و قدميه بارداً .

ومعانا كمان المشروبات الدافية









]

كل سنة وانتوا طيبين احلى اخوات
ويارب تكون العزومة عجبكوا



كل سنة وانتوا طيبين احلى اخوات

ومتنسوش الدعاء قبل الفطار
اللهم للك صمت
وعلى رزقك افطرت
وعليك توكلت وبك امنت ذهب الظمأ وابتلت العروق
وثبت الاجر ياواسع الفضل
مشكورين

_________________
..................

.........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
hema_sina
المدير العام
المدير العام
avatar

ذكر
عدد الرسائل : 333
مزاج اليوم :
الهوايات :
  :
تاريخ التسجيل : 24/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   الأربعاء سبتمبر 03, 2008 4:42 pm

هييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييه
انا اول واحد جيييييييييييييييييييييييييييييييت
ههههههههههههههههههههه

انا يا منمن عاوز افطر كويس اصلي مفطرتش امبارح ومعرفتش اتسحر
ههههههههههههههههه
ممكن اخد الاصناف اللي هاكلها
ممكن
انا هختاااااااااااااااار
اول حاجة


المشروبات




وبعدين نخش علي الثقيل



ودي كمان


ايوة سيبوني براحتي

مع اني شاكك ان دي مكرونة
بس عاوز اجربها


الحمد لله
نحلي بقي




ودي كمان



لا خلاص كدا لحسن الناس عماله تبصلي وبتقول ماله بياكل كتير كدا

هبقي اكمل بعدين

_________________









لدنيا مسألة حسابية ـــ خذ من اليوم عبرة ـــ ومن الامس خبرة
اطرح منها التعب والشقاء ـــ واجمع لهن الحب والوفاء ـــ واترك الباقى لرب السماء


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
mony
el7op & elwafa
el7op & elwafa
avatar

انثى
عدد الرسائل : 2971
العمل/الترفيه : الاعلام والنت
الجنسية : مصرية
مزاج اليوم :
الهوايات :
اعلام الدول :
  :
تاريخ التسجيل : 03/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   الأربعاء سبتمبر 03, 2008 10:12 pm

نووووووووووووورت العزومة هيمااااا
وخد اى حاجة انت عوزها
احنا تحت امرك
وكل سنة وانت طيب



_________________
..................

.........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
hema_sina
المدير العام
المدير العام
avatar

ذكر
عدد الرسائل : 333
مزاج اليوم :
الهوايات :
  :
تاريخ التسجيل : 24/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   الأربعاء سبتمبر 03, 2008 10:24 pm

العزومة منورة باصحابها
والامر لله وحده
وكل عام وانتي بخير
ورمضان كريم

_________________









لدنيا مسألة حسابية ـــ خذ من اليوم عبرة ـــ ومن الامس خبرة
اطرح منها التعب والشقاء ـــ واجمع لهن الحب والوفاء ـــ واترك الباقى لرب السماء


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
النجمة البريئة
مشرفة
مشرفة
avatar

انثى
عدد الرسائل : 1550
العمر : 30
العمل/الترفيه : مدرسة
الجنسية : مصرية
مزاج اليوم :
الهوايات :
  :
تاريخ التسجيل : 27/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   الأربعاء سبتمبر 03, 2008 11:28 pm

الله يا منى اكل جميل جدا
كل الاصناف حلوة بصراحة
ربنا يخايكى لينا
انا بطنى وجعتنى اوى من كتر الاكل
بس لازم اجرب كل الاصناف
طفاسة بقى تقولى ايه
هههههههههههههههه
لا والله مش طفاسة بس لازم
اجرب كل اللى منى عملاه

_________________



ليس كل ما يتمناه الفرد يحصل عليه
فالحياة لا تعطى الانسان كل ما يريد

اللهم انت ربى لا اله الا انت خلقتنى وانا عبدك وانا على عهدك ووعدك ما استطعت اعوذ بك من شر ما صنعت ابوء لك بنعمتك على وابوء بذنبى فاغفر لى فانه لا يغفر الذنوب الا انت[/b]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
mony
el7op & elwafa
el7op & elwafa
avatar

انثى
عدد الرسائل : 2971
العمل/الترفيه : الاعلام والنت
الجنسية : مصرية
مزاج اليوم :
الهوايات :
اعلام الدول :
  :
تاريخ التسجيل : 03/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   الخميس سبتمبر 04, 2008 12:13 am

بالهنا والشفاااااااااا
يااحلى مى
واللهى الاكل بقى احلى
لما اكلتى منه
نووووووووورتى ياقمر
ورمضااااااااااان كرييييييييييييييم

_________________
..................

.........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
النجمة البريئة
مشرفة
مشرفة
avatar

انثى
عدد الرسائل : 1550
العمر : 30
العمل/الترفيه : مدرسة
الجنسية : مصرية
مزاج اليوم :
الهوايات :
  :
تاريخ التسجيل : 27/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   الخميس سبتمبر 04, 2008 2:57 am

ربنا يخليكى ليا يا منى
الاكل حلو بس علشان من ايدك انتى

_________________



ليس كل ما يتمناه الفرد يحصل عليه
فالحياة لا تعطى الانسان كل ما يريد

اللهم انت ربى لا اله الا انت خلقتنى وانا عبدك وانا على عهدك ووعدك ما استطعت اعوذ بك من شر ما صنعت ابوء لك بنعمتك على وابوء بذنبى فاغفر لى فانه لا يغفر الذنوب الا انت[/b]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
Shoko
عضو متقدم
عضو متقدم
avatar

انثى
عدد الرسائل : 247
العمر : 24
العمل/الترفيه : طالبه
مزاج اليوم :
الهوايات :
  :
تاريخ التسجيل : 08/08/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   الجمعة سبتمبر 05, 2008 4:30 am

احم.......... احم نحنوا هنا ينفع قعد انا كمان مع هيما ومى ومونى على الفطار بس انا الحاجه اللى هفضل اكل منها هى الكنافه مع انى هاكل من كل الاكل علشان خاطرك يا مونى وبما ان مى هتطافص على الاكل ............ ما تزعليش مى وانا هاكل من كل الاكل وطبعا هيما اكيد خلص نص الاكل لوحده ولسه فى باقى كتير من المنتدى(فراوله وهاجر وبسبس و بركسام و احمد و ميمو و اكيد كتير من اصحابنا )
يعنى احنا اكيد بندبسك فى زياده الجرعه شويه للحشد اللى جى ممكن وانا مستعده انى اجى اساعدك وبالمرة اشوفك وقعد معاكى
تقبلى شوكو ومعلش لكيت كتيرررررررررررررررررر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
mony
el7op & elwafa
el7op & elwafa
avatar

انثى
عدد الرسائل : 2971
العمل/الترفيه : الاعلام والنت
الجنسية : مصرية
مزاج اليوم :
الهوايات :
اعلام الدول :
  :
تاريخ التسجيل : 03/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   الجمعة سبتمبر 05, 2008 5:11 pm

بااااااااااااااااااااااااااااااالهنا والشفاااااااااااااااا
لو مش كفى
اتصرفوا انتوا بقى
ههههههههههه
تحت امرك سارة اجيب تااااانى ليكوا اى حاجة
انتوا عوزينها
انتوا تؤمروا

_________________
..................

.........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
rona
عضو رائع
عضو رائع
avatar

انثى
عدد الرسائل : 119
العمر : 30
العمل/الترفيه : مفيش
الجنسية : مصرية
  :
تاريخ التسجيل : 26/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   السبت سبتمبر 06, 2008 6:50 am

احلى عزوومة من احلى منى فى الدنيا
تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
mony
el7op & elwafa
el7op & elwafa
avatar

انثى
عدد الرسائل : 2971
العمل/الترفيه : الاعلام والنت
الجنسية : مصرية
مزاج اليوم :
الهوايات :
اعلام الدول :
  :
تاريخ التسجيل : 03/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   الإثنين سبتمبر 08, 2008 11:27 pm

ربنا يخليكى يااقمر مشكووووووورة

_________________
..................

.........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ضوء القمر
مشرفة
مشرفة
avatar

انثى
عدد الرسائل : 529
العمر : 26
العمل/الترفيه : طالبه جماعيه
مزاج اليوم :
الهوايات :
  :
تاريخ التسجيل : 06/08/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   السبت سبتمبر 13, 2008 9:11 am

هههههههههههههه
تسلم ايدك يامنمن عزومه جميله زيك
بس كده عقبال لما اوصل لاخر رمضان هكون اد الفيل
من العزومات الجامده ديه
تسلم ايدك كمان مره
رمضان كريم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
mony
el7op & elwafa
el7op & elwafa
avatar

انثى
عدد الرسائل : 2971
العمل/الترفيه : الاعلام والنت
الجنسية : مصرية
مزاج اليوم :
الهوايات :
اعلام الدول :
  :
تاريخ التسجيل : 03/07/2008

مُساهمةموضوع: رد: احلى عزومة لتالت يوم..   السبت سبتمبر 13, 2008 5:59 pm

بالهناااااا والشفا ضوء
والحمدلله انها عجبتك
شرفتى ياجميل

_________________
..................

.........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
احلى عزومة لتالت يوم..
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
el7op & elwafa :: بيتك بيتنا :: مطبخ حواء :: عزومات رمضانية-
انتقل الى: